Monster Hunter Wilds na sebe upozornilo novou upoutávkou a datem vydání
i Zdroj: CAPCOM Co., Ltd.
MH Wilds Novinka Monster Hunter Wilds na sebe upozornilo novou upoutávkou a datem vydání

Monster Hunter Wilds na sebe upozornilo novou upoutávkou a datem vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 5. 2024 15:00

Monster Hunter Wilds se představilo prvním trailerem a vypadá sakra dobře. Capcom hru předvedl v rámci konference State of Play a prozradil, že Wilds vyjde v roce 2025.

Reklama

Fanoušci série Monster Hunter, rozhodně se máte na co těšit. Capcom byl součástí včerejší velké konference State of Play, kde odprezentoval vůbec první trailer k očekávanému akčnímu RPG Monster Hunter Wilds. Ten musel potěšit naprosto každého, je evidentní, že za novým dílem stojí spousta práce, vypadá ať po grafické, tak animační stránce perfektně. 

Na první pořádné informace si budeme ještě muset počkat, tvůrci nechtějí předbíhat a podrobnosti si nechávají na později. Nicméně co se týče zmíněného data vydání, Monster Hunter Wilds je naplánované na rok 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Lov probíhá v Monster Hunter Wilds, nejnovějším díle ze série Monster Hunter, nyní ve vývoji. Zažijte vrchol dokonalosti v lovecké akční hře. Vydání je plánováno na rok 2025.” Stojí v oficiálním popisku. Ano, víme, Capcom co se týče informací kolem Wilds příliš sdílný nebyl. My se však nemůžeme dočkat nových detailů, a co vy? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama