Mortal Kombat 1 (2023) na Nintendo Switch schytává kritiku
i Zdroj: NetherRealm Studios
Mortal Kombat 1 Novinka Mortal Kombat 1 (2023) na Nintendo Switch schytává kritiku

Mortal Kombat 1 (2023) na Nintendo Switch schytává kritiku

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

18. 9. 2023 18:00

Nové Mortal Kombat 1 (2023) ještě není ani pořádně venku, a už na konzoli Nintendo Switch schytává velkou dávku kritiky. Mezitím, co ostatní konzole, včetně Steam Decku, jedou bez větších problémů, na Switchi lidé žádají o vrácení peněz.

Reklama

Nové Mortal Kombat ještě ani pořádně nevyšlo a už se objevují první problémy. Celkově hra podle recenzí je skvělý nástupce v této sérii a svoji brutalitou předčila předchozí díl, což si mnoho lidí myslelo, že ani není možné vzhledem k tomu, jak byl předchozí díl Mortal Kombat 11 brutální.

Na konzoli Nintendo Switch se ale takového úspěchu neslaví. Hráči si stěžují na záseky, grafické glitche, šílené propady FPS a technické potíže, kdy třeba jedna z postav ani nechodí v ose x. Přesvědčit se můžete níže. 

Grafické glitche, kdy třeba během ukončení souboje mechanikou “Brutality”, protivníkova hlava jen tak stále dál visí ve vzduchu. Nebo dost osekané modely postav.

Některým hráčům i vadí nestálá snímková frekvence, kdy se během boje stále střídá 60 a 30 FPS, což by mohlo taky spoustu lidí odradit. To si můžete potvrdit níže.

Je nutno si říct, že samozřejmě konzole Nintendo Switch má nižší výkon než Xbox Series S, PS5 nebo PC, tudíž se dá s kompromisy počítat. Zároveň je taky nutno si říci, že se jedná o verzi, kterou můžou hrát jen lidi, kteří si předplatili přístup o pět dní dříve. Jsme si jisti, že vývojáři to takto nenechají a s oficiálním vydáním přispěchají s opravným patchem, který aspoň opraví technický stav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama