Mortal Kombat 1 se v únoru dočká Cross-playe
i Zdroj: NetherRealm Studios
Mortal Kombat 1 Novinka Mortal Kombat 1 se v únoru dočká Cross-playe

Mortal Kombat 1 se v únoru dočká Cross-playe

Richard Šimáček

Richard Šimáček

15. 12. 2023 13:00

Hra Mortal Kombat 1 v únoru obdrží dlouho očekávanou aktualizaci, která povolí Cross-play na PC, PlayStation 5 a Xboxu řady X a S. Dočkáme se i filtru internetového připojení.

Reklama

Studio NetherRealm tuto aktualizaci oznámilo během nedávného livestreamu a slíbilo, že dlouho očekávanou funkci pro více hráčů vydá již za několik měsíců. Je to něco, o čem bylo fanouškům řečeno, že se nedostane do hry hned při vydání, ale přesto by Cross-play měl přidat velmi brzy.

Studio NetherRealm hodlá dodržet to, co slíbilo, a fanoušci už nebudou muset dlouho čekat, aby si mohli zahrát s přáteli na jiných platformách – s výjimkou Nintenda Switch. Cross-play by měl dorazit někdy v průběhu února 2024.

Z livestreamu také vyplynulo, že v blízké budoucnosti dorazí podpora Wi-Fi filtru. Ta dává fanouškům multiplayeru Mortal Kombat 1 možnost odmítnout zápasy na základě internetového připojení jiného uživatele, takže se nebudete muset obávat potenciálně nestabilních zápasů.

Všechny informace o změnách v aktualizaci hry Mortal Kombat 1 se objeví velmi brzy. Komunitní manažer Tyler Lansdown říká, že společnost NetherRealm pracuje na tom, aby přinesla pozitivní změny, které pomohou doplnit celkový zážitek. Patří mezi ně širší změny kvality života a také úpravy některých postav kamea, jako jsou Kano, Sonya Blade a Kung Lao.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama