Můj projev na The Game Awards byl delší než kampaň v Modern Warfare 3, utahuje si ze hry dabér Kratose
i Zdroj: Activison
Modern Warfare 3 Novinka Můj projev na The Game Awards byl delší než kampaň v Modern Warfare 3, utahuje si ze hry dabér Kratose

Můj projev na The Game Awards byl delší než kampaň v Modern Warfare 3, utahuje si ze hry dabér Kratose

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 12. 2023 14:00 1

Dabér Kratose se na The Game Awards postaral o menší vtípek. Jeho proslov se ale vůbec nelíbí tvůrcům letošního Modern Warfare, na které přímo mířil.

Reklama

The Game Awards 2023 je definitivně z námi. Známe veškeré výsledky her roku (tou se nepřekvapivě a oprávněně stalo RPG Baldur's Gate 3) a došlo na několik parádních oznámení, viz například hororu Overdose nebo Marvel's Blade. Nicméně akce se neobešla bez menší “kauzičky”, o kterou se postaral dabér Kratose, který zažertoval během projevu.

Nebudu tu stát a vést dlouhé řeči. Budu se držet scénáře. Žádná osmiminutová řeč jako loni, ve skutečnosti byla delší než letošní kampaň Call of Duty,

vtipně pronesl dabér Christopher Judge, kterého hlas známe ze série God of War, kde namluvil Kratose. Zatím co některým (i například nám) se jeho vtip líbil, vývojářům Call of Duty: Modern Warfare 3 nikoliv. Někteří okamžitě přispěchali na sociální sítě, kde reagovali.

Reakce tvůrců MW3

  • Nelson Plumey (ředitel Treyarch): Nelson se připojil do diskuze a řekl, že na rozdíl od God of War, hráči v Call of Duty zůstávají mnohem déle i po dohrání.
  • Darcy Sandall (vývojář Sledgehammer): Podobné poznámky by se na těchto akcích, kde se udílí ceny, neměly objevovat.
  • Ajinkya Limayeová (bývalá vývojářka Call of Duty): Možná to bylo vtipné, ale pořád Call of Duty poráží God of War.

    A jak na celý tento vtípek nahlížíte vy? Byl v rámci takové akce, jako The Game Awards nevhodný? Dejte nám vědět do komentářů.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama