MultiVersus přešlo na Unreal Engine 5, hra vyjde zdarma na konci května
i Zdroj: Player First Games
MultiVersus Novinka MultiVersus přešlo na Unreal Engine 5, hra vyjde zdarma na konci května

MultiVersus přešlo na Unreal Engine 5, hra vyjde zdarma na konci května

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 3. 2024 16:00

Již jen pár měsíců a ve verzi free-to-play dorazí bojovka s oblíbenými postavami, MultiVersus. Koho si vyberete jako svého hrdinu: Batmana, Supermana nebo snad Toma & Jerryho?

Reklama

MultiVersus bylo oznámeno už v roce 2021, o rok později jsme se pak mohli zúčastnit několika betaverzí. Ty však hráče příliš nepřesvědčili a tak finální vydání hry odložilo. Nicméně MultiVersus od studia Player First Games se vrací! A bude lepší a hezčí, než kdy dříve. V první řadě je nutné podotknout, že hra přešla na oblíbený Unreal Engine 5, což tvůrcům umožňuje například více možností a lepší práci s grafickou stránkou.

Hodně jsme se soustředili na zpětnou vazbu hráčů, což nás také hodně naučilo. Opravdu tvrdě jsme pracovali, abychom zajistili co nejlepší možný zážitek z hraní.

nechal se slyšet tvůrčí celek. MultiVersus vyjde v plné verzi zdarma 28. května 2024 na všech možných platformách, konkrétně se jedná o PC, PlayStation a Xbox. 

MultiVersus je multiplayerová bojová hra, která spojuje postavy a světy z různých franšíz, jako jsou Batman, Superman, Bugs Bunny, Wonder Woman a další. Hráči si vybírají své oblíbené postavy a soupeří v akčních soubojích s dalšími hráči nebo počítačem. Hra nabízí různé herní módy a možnosti pro taktické souboje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama