Na internet unikla rozpracovaná verze Dead Island 2
i Zdroj: Spite.cz
Dead Island 2 Novinka Na internet unikla rozpracovaná verze Dead Island 2

Na internet unikla rozpracovaná verze Dead Island 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 6. 2020 15:43

Tak tohle se nepovedlo. Na internet unikla stará, hratelná verze Dead Island 2.

Reklama

Kdy naposledy jsme slyšeli dobré a pozitivní zprávy o vývoji Dead Island 2? Kromě neustálého ujišťování THQ Nordic o tom, že na hře se stále pracuje, možná v roce 2014 při samotném oznámení hry. To ale ještě nikdo netušil, o jak problémovou hru půjde. Na hře se za posledních pět let vystřídaly hned tři vývojářské týmy. 

Jako první se hry ujalo německé tvůrčí studio Yager, které na hře pracovalo asi nejdéle, vydavatelství však s vývojem nebylo spokojené a Yager nahradilo studio Sumo Digital. A takhle to pokračovalo a zdá se, že ani neskončilo, až do dnes.

Nicméně z roku 2015, kdy na hře pracovali ještě původní tvůrci hry, Yager Development, unikla dokonce rozpracovaná verze samotné hry! Soubor se objevil na fóru 4Chan. Šikovní hráči hru dali dohromady a natočili několik gameplay videí. Odkaz ke stažení byl zrušen, někde se ale ještě určitě objeví. 

Jak můžete ve videu vidět, jde o rozpracovanou verzi, které stále chybí některé textury, nicméně dle mého názoru, nevypadá špatně, narozdíl od posledních záběrů, kde se hra absolutně nepodobá prvnímu dílu.

Na Dead Island 2 nyní pracuje Deep Silver Dambuster Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama