Novinka Na iPhone 15 Pro míří hned několik AAA her. Chybět nebude Death Stranding nebo Assassin's Creed Mirage

Na iPhone 15 Pro míří hned několik AAA her. Chybět nebude Death Stranding nebo Assassin's Creed Mirage

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 9. 2023 15:30

Apple během včerejší konference překvapil, když oznámil, že si na iPhone 15 Pro zahrajeme velké a náročné hry jako Death Stranding, Resident Evil 4 Remake nebo Assassin's Creed: Mirage. Nechybí ani podpora ray-tracingu.

Reklama

Společnost Apple před několika málo hodinami oficiálně představila novou generaci svého iPhonu nebo hodinek Watch. Dle očekávání se modely designově příliš nezmění, nejvíce inovací se skrývá uvnitř. Novinkou u iPhone 15 je například USB-C, vylepšené grafické čipy nebo fotoaparát. Hráče by však mohlo zajímat ještě něco dalšího, než jen vyšší hodnoty hardwaru. Jak na tom bude hraní? 

O několik levelů dál

Apple překvapivě oznámil, že modely iPhone 15 Pro a Pro Max zvládnou hraní špičkových AAA her, které si hráči užívají na PC sestavách, PlayStation nebo Xbox. Konkrétně byly zmíněny například Death Stranding, Resident Evil 4 Remake a dokonce dlouho očekávaný Assassin's Creed: Mirage. A aby toho náhodou nebylo málo, nová generace iPhone dostane podporu ray-tracingu. Na první ukázku hratelnosti si ještě asi chvíli počkáme, výsledná kvalita nás opravdu zajímá.

iPhone 15 vyjde 22. září 2023 od 29.990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama