Na obzoru je další pirátská hra, představuje se Pirate Commander
i Zdroj: PlayWay SA
Novinka Na obzoru je další pirátská hra, představuje se Pirate Commander

Na obzoru je další pirátská hra, představuje se Pirate Commander

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Nabijte děla! Představuje se Pirate Commander, strategie, ve které se ujmeme role prakticky všeho – od samotné lodě až po posádku. Podívejte se na první trailer.

Reklama

Napněte plachty a chopte se myši, tvůrčí studio A2 Softworks, vydavatelství RockGame a PlayWay, společně představily roky oznámenou pirátskou, dobrodružnou a akční hru. V Pirate Commander se ujmeme role doslova všech, ve výsledku totiž nepůjde o hru typu Skull & Bones nebo Sea of Thieves, Pirate Commander je strategicko-manažerskou hrou, kde budeme dávat povely a starat se o celou naší loď.

A nepůjde jen tak o nějaké povely, jako jakým směrem zrovna plout nebo kdy střílet. O naše lidi se budeme muset starat podstatně více. Potřeba bude dostatek spánku a duševního zdraví, přece jen nás budou čekat dlouho cesty a spousta překážek typu jiných pirátů či dokonce mořských příšer.

Pirate Commander

Pirate Commander je survival strategická hra, která vás postaví do role kapitána pirátské lodi. Vaším hlavním úkolem je zajišťovat potřeby posádky, udržovat její fyzické a duševní zdraví a spravovat zásoby, jako jsou jídlo, pitná voda, léky, zbraně a střelivo. Při plavbách po rozbouřených mořích budete muset objevovat poklady, bojovat s nepřáteli z různých frakcí a čelit děsivým mořským příšerám. Každé rozhodnutí, které učiníte, ovlivní přežití vaší posádky a úspěch vašich pirátských dobrodružství. Hra kombinuje strategické prvky s napínavým survival gameplayem, čímž vytváří jedinečný zážitek pro milovníky pirátských dobrodružství.

Pirate Commander dorazí na PC se systémem Windows, bohužel datum vydání je v současné době tajemstvím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama