Na Ubisoft se valí žaloba, hráči nesouhlasí s vypnutím hry The Crew
i Zdroj: Ubisoft
The Crew Novinka Na Ubisoft se valí žaloba, hráči nesouhlasí s vypnutím hry The Crew

Na Ubisoft se valí žaloba, hráči nesouhlasí s vypnutím hry The Crew

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 1. 2024 10:00

Oblíbený streamer chystá žalobu a je připravený bojovat u soudu. Nelíbí se mu, že Ubisoft letos vypne servery hry The Crew, čímž ji udělá absolutně nehratelnou.

Reklama

Automobilová série The Crew od studia Ubisoft se může pyšnit už třemi díly. Nejnovější s podtitulem Motorfest je venku teprve pár měsíců. Přesto většina komunity vychvaluje především první díl, který nebudeme si lhát, byl nejlepší. Jenže Ubisoft se rozhodl vypnout servery, oznámení o této nepříjemné události přišlo v polovině prosince. Vypnutí serverů v tomto případě znamená vypnutí celé hry. U méně hraných, starších titulů je odstavení serverů běžnou praxí, nicméně hráčům se většinou nabídne alespoň offiline možnost hraní, což v případě The Crew nelze - ale mohlo by, jen kdyby v Ubisoftu trochu chtěli.

The Crew definitivně končí
i Zdroj: Ubisoft

The Crew definitivně končí

The Crew definitivně končí, aktivní hráči prvního dílu oblíbených závodů mají posledních několik měsíců na hraní. Ubisoft…

16. 12. 2023 19:30

Chystá se žaloba. Je samozřejmé, že fanoušci prvního The Crew, kteří mají možná tisíce najezděných kilometrů a slušnou sbírku vozů, s tím nesouhlasí. Mezi ně patří i oblíbený streamer Ross Scott, kterého mnozí mohou znát spíše díky youtubovému kanálu Accursed Farms.

Myslím, že dobrým argumentem je, že The Crew byl prodáván na základě trvalé licence, nikoli předplatného, ​​takže nám bylo prodáváno zboží, nikoli služba,

říká Ross Scott. “Hra, kde jsme strávili tolik času bude nyní nepoužitelná a bezcenná, my však za ní zaplatili,” stěžuje si Ross a nabádá další hráče, aby mu poskytli své emaily, které by potenciálně bojovaly za The Crew.

Pokud prohraju, chci prohrát tvrdě. Pokud není šance to zastavit, chci, aby nám soudce do očí řekl, že když kupujeme videohry, nemáme žádná spotřebitelská práva a žádné vlastnictví toho, za co platíme,

dodal Ross Scott. Ross tvrdí, že jej kontaktují další hráči, kteří mají ještě dokonce účtenky od The Crew, což by se samozřejmě dalo použít u soudu, otázkou je, jakou mají cenu dnes. The Crew vyšlo před deseti lety a obávám se, že streamer ani další skupina bojujících hráčů nemají u soudu žádnou šanci. My tuto novou kauzu budeme sledovat. Servery mají být odstaveny již 31. března 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama