Nejdražší film v historii Netflixu dorazí začátkem března
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Nejdražší film v historii Netflixu dorazí začátkem března

Nejdražší film v historii Netflixu dorazí začátkem března

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Netflix Netflix

Tvůrci oblíbených Marvel filmů se pustili do retro sci-fi akce a již před rokem oznámili The Electric State. Nyní vyšlo najevo, na kolik tento film Netflix vyjde.

Reklama

Platforma Netflix nabízí stovky filmů, a možná vás někdy napadlo: Kolik asi stojí natočit takový film? Podle dostupných informací se průměrné náklady na produkci filmu pro Netflix pohybují kolem 30 až 50 milionů dolarů. Existují však i vysokorozpočtové snímky, jejichž náklady dosahují stovek milionů dolarů. Mezi tři nejdražší patří:

  1. The Gray Man - 200 milionů dolarů
  2. Red Notice - 200 milionů dolarů
  3. The Irishman - 150 milionů dolarů

Nicméně v tuto chvíli se dokončuje údajně nejdražší film v historii Netflixu. Na mysli máme retro-futuristické sci-fi The Electric State, na kterém pracují bratři Anthony Russo a Joe Russo, kteří se podepsali pod velmi úspěšné Marvelové filmy Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. Podle všeho Netflix tento dlouho připravovaný snímek vyjde neuvěřitelných zhruba 320 milionů dolarů.

Nejdražší film v historii Netflixu dorazí začátkem března
i Zdroj: Simon Stålenhag / Free League

The Electric State

The Electric State je sci-fi film zasazený do alternativní verze 1990. Mladá dívka jménem Michelle cestuje napříč post-apokalyptickým Amerikou ve společnosti robota, kterého jí poslal její pohřešovaný bratr. Během jejich cesty odhalují nebezpečné tajemství a konspiraci, která hrozí zničením všeho, co zbylo z lidské civilizace. Film kombinuje emotivní příběh s vizuálně bohatým světem a zkoumá témata technologie, ztráty a naděje. Premiéra filmu byla původně plánována na rok 2024, nakonec se však zpozdí a vyjde v průběhu roku 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama