Nejnovější aktualizace pro Sea of Thieves má více než 100 GB
i Zdroj: Xbox / Rare
Sea of Thieves Novinka Nejnovější aktualizace pro Sea of Thieves má více než 100 GB

Nejnovější aktualizace pro Sea of Thieves má více než 100 GB

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 2. 2024 16:00

Sea of Thieves právě dostalo novou obří aktualizaci 2.10.1. Na některých platformách má více než 100 GB, což se příliš často nevidí. Co si pro hráče přichystala nového?

Reklama

Pokud jste aktivními hráči a očekáváte novou aktualizaci, která je mimochodem právě venku, připravte se na dlouhé stahování. Studio Rare zapracovalo na novinkách a opravách chyb - a je z toho aktualizace o velikosti 80 až 100 GB, záleží podle platformy.

  • Xbox Series X: 88.36 GB
  • Xbox Series S: 90.15 GB
  • Xbox One X: 88.36 GB
  • Xbox One: 90.15 GB
  • Microsoft Store: 102 GB
  • Steam: 10.49 GB

Nejvíce asi překvapí a zároveň potěší Steam verze, kde na hráče čeká “pouze” 10 GB update. Nicméně co nejnovější aktualizace přináší? Je toho opravdu hromada, doporučuji mrknout na oficiální stránky, kde je celý seznam verze 2.10.1.

Sea of Thieves míří na PS5

Pokud se obáváte o životnost Sea of Thieves, pak nemáte proč. Tato pirátská hra od studia Rare totiž už letos zamíří na PlayStation 5 a Nintendo Switch. Přesný termín aktuálně nevíme, jistě se ale více dozvíme během následujících měsíců, kdy proběhne několik herních konferencí. 

“S každou sezónou, která každé tři měsíce přináší nové herní funkce spolu s běžnými herními událostmi a novými příběhovými dobrodružstvími, je Sea of ​​Thieves hra založená na live-service.” Dočtete se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama