Nejočekávanější herní událost roku se blíží, odstartuje 7. června
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Nejočekávanější herní událost roku se blíží, odstartuje 7. června

Nejočekávanější herní událost roku se blíží, odstartuje 7. června

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 5. 2024 08:00

Již jen několik málo dnů a odstartuje nejočekávanější herní svátek jménem Summer Game Fest 2024. Největší herní událost navštíví více než 55 herních studií. Na co se můžeme těšit?

Reklama

Pamatujete na dobu, kdy se celý svět těšil na červen, kdy se tradičně konala obří herní konference E3? Té pravděpodobně definitivně odzvonilo a pomalu, ale jistě ji posledních několik let nahrazuje herní událost jménem Summer Game Fest, kterou moderuje oblíbený Geoff Keighley, jež má na starost i zimní akci The Game Awards.

Summer Game Fest se bude konat i letos a již za méně než měsíc. Odstartuje 7. června 2024 a jak tvůrci veletrhu nyní prozradili prostřednictvím sociální sítě X, součástí této události bude více než 55 herních společností

Jak uvádí “tweet” výše, těšit se můžeme na desítky herních studií, nejvíce za řeč asi bude stát vystoupení gigantů jako 2K Games, které by zde mohlo představit novou Mafii. Za zmínku pak jistě stojí i PlayStation, od kterého očekáváme oznámení nové hry, která vzniká u tvůrců Days Gone, nebo Capcom, kde vzniká Resident Evil 9, jenže údajně nemá daleko do vydání.

Všimněte si potom i loga studia Bokeh, od kterého stále čekáme na podrobnosti ohledně hororu Slitterhead nebo Netflix Games, kde vzniká neoznámená AAA novinka běžící na Unreal Engine 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama