Někdo to listí uklidit musí! Představuje se český Master Leaf Blower
i Zdroj: Buffa Software
Novinka Někdo to listí uklidit musí! Představuje se český Master Leaf Blower

Někdo to listí uklidit musí! Představuje se český Master Leaf Blower

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Váš úkol nikdy nebyl složitější! Staňte se hrdinou a pomozte fukarem odstranit listí z ulic vašeho města. Představujeme český simulátor Master Leaf Blower.

Reklama

Asi vám nemusíme říkat, za jakými simulátory a nejrůznějšími bizarními hrami stojí polští vývojáři. V těch se hráči mohou stát drogovými dealery, zloději, ale také podnikateli, kteří budují vlastní posilovny, herny nebo kavárny a možná stovky dalších různých profesí. Ovšem co nyní vzniká v českém studiu je absolutně neuvěřitelně vtipné! Hráči se ujmou “hrdiny”, který pomůže sousedům a postará se o to zatracené spadané listí!

Váš primární cíl je jednoduchý: odfoukněte listí z oblasti. Ale pozor, spousta věcí vás může rušit a ne každá čtvrť je přátelská, navíc vaše zdroje jsou omezené. Ukažte jim všem, že jste nejlepší! Navštivte každou z pěti jedinečných čtvrtí s jejími výzvami a otestujte své schopnosti při foukání listů na maximum. Vylepšete své nástroje, kupte a vylepšete svou skrýš a vybavení, seznamte se s místními postavami, cestujte po City of Constant Fall ve svém autě a odhalte epickou první kapitolu příběhu Master Leaf Blower.

Hlavní funkce (předběžný přístup)

  • Fyzikálně založená simulace foukání listí
  • První kapitola epického příběhu Master Leaf Blower
  • 25 jedinečných úrovní pro vaše listí v 5 jedinečných městských čtvrtích
  • Vyprávění ve stylu komiksu
  • Překonejte výzvy, abyste vydělali peníze na vylepšení svých nástrojů, vozidel a skrýší
  • Uvolněte se, vykliďte odpadky, zasaďte květiny...
  • Cestujte po městě v řidičské minihře shora dolů
  • Odemkněte bláznivé režimy pro akci a další...

Master Leaf Blower

Navštivte každou z pěti jedinečných čtvrtí, které představují svou vlastní sadu výzev a otestujte své schopnosti při foukání listů na maximum. Vylepšete své nástroje, kupte a vylepšete svou skrýš a vybavení, seznamte se s místními postavami, cestujte po City of Constant Fall ve svém autě a odhalte epickou první kapitolu příběhu Master Leaf Blower.

Master Leaf Blower vyjde na konci letošního roku v rámci předběžného přístupu. My vám v tuto chvíli můžeme slíbit, že pro vás hru otestujeme co nejdříve to půjde! V tuto chvíli je v plánu pouze ve verzi PC se systémem Windows.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama