Několik her od Ubisoftu je možné hrát zdarma, nechybí závody ani taktická akce
i Zdroj: Ubisoft Montreal
Novinka Několik her od Ubisoftu je možné hrát zdarma, nechybí závody ani taktická akce

Několik her od Ubisoftu je možné hrát zdarma, nechybí závody ani taktická akce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 3. 2024 12:00

Máme pro vás další zajímavé tipy, co si zahrát během následujících dnů úplně zdarma. Francouzská společnost Ubisoft nabízí k vyzkoušení několik parádních her.

Reklama

Ubisoft v poslední době najel na zajímavý trend, který rozhodně vítáme. Několik velkých her si totiž hráči mohou díky dostupnému trialu vyzkoušet zdarma. Bohužel ale jde ve většině případech o trial, kde vás tvůrci nechají vyzkoušet jen několik málo hodin, viz například Skull & Bones nebo Far Cry 6.

Podstatně déle ale budeme moct strávit v Rainbow Six: Siege. Ubisoft právě spustil rovnou týdenní akci, díky které můžeme hrát, jak se nám zlíbí. Tvůrci hry lákají na zbrusu novou sezónu, kterou takto snadno chtějí dostat mezi hráče a ukázat jim, co nového Siege i po 9 letech od vydání nabízí. Trial skončí 21. března a dostupný je na všech platformách


Druhý trial se týká závodů The Crew: Motorfest, které vyšly teprve nedávno. Ve zhruba 8 měsíců staré hře budeme moct strávit bez omezení celý aktuální víkend. Akce skončí 18. března 2024 ve 13:00 našeho času. Veškerý odehraný čas se vám uloží na účet, to pro případ, že byste se později rozhodli zakoupit plnou verzi - to se týká všech zmíněných her.

Ubisoft pak nabízí i další celou řadu her k vyzkoušení. Na oficiálních stránkách najdeme třeba demo k poslednímu Prince of Persia, Immortals: Fenyx Rising nebo Ghost Recon: Breakpoint a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama