NetEase a Bungie mají připravovat Destiny Mobile
i Zdroj: Bungie, Inc.
Novinka NetEase a Bungie mají připravovat Destiny Mobile

NetEase a Bungie mají připravovat Destiny Mobile

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Apple iOS Android Android

Destiny Mobile je stále ve vývoji, tvrdí důvěryhodný insider. Podle něj vzniká pod finálním názvem Destiny Rising a studio NetEase na něm pracuje více než dva roky.

Reklama

Někteří z vás si možná ještě vzpomenou na dva roky starou informaci, kdy se objevila jedna hodně zajímavá zpráva. Bungie pracuje na Destiny Mobile! Šlo však pouze spekulaci. Prakticky od té doby jsme o projektu Destiny Mobile neslyšeli a nikdo se ani nevěnoval detailům či tomu, zdali skutečně něco takového někdy existovalo. 

Nyní, po zhruba dvou letech přišlo tvrzení, že: “Bungie a NetEase pracují na hře Destiny Rising, což je neoznámená hra Destiny Mobile, dodnes nebyla zrušena.” Informaci přinesl v poslední době velmi dobře informovaný insider Kurakasis na sociální síti X.

Destiny Mobile

Co se o Destiny Mobile píše v posledních letech? Tento projekt údajně není jen přímým portem stávajících her, ale zcela novým zážitkem z pohledu první osoby, navrženým specificky pro mobilní platformy. Hra je ve vývoji již více než dva roky a Bungie pro tento projekt také vyvíjí nový herní engine určený pro mobilní hry.

Více bohužel nevíme, nicméně jestliže jste velkými fanoušky Destiny série, potom se máte na co těšit, roky vyvíjená mobilní hra, která stále nebyla oznámena, je předurčena k tomu, aby byla opravdu velkým a vysokorozpočtovým projektem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama