Netflix ukázal první upoutávku na plánovaný anime seriál Terminátor
i Zdroj: Paramount Pictures
Filmy a seriály Novinka Netflix ukázal první upoutávku na plánovaný anime seriál Terminátor

Netflix ukázal první upoutávku na plánovaný anime seriál Terminátor

Richard Šimáček

Richard Šimáček

13. 11. 2023 08:00 2

Netflix během týdne Geeked Week 2023 odhalil první upoutávku na chystaný anime seriál Terminátor. Ten se bude odehrávat před tím, než Skynet zničí celé lidstvo. Seriál by měl být podle tvůrců velmi odvážný a netradiční.

Reklama

Zdá se, že tato série bude vyprávět o dnech před nástupem vlády Skynetu a o snaze zabránit mu, aby způsobil všechny hrůzy, o kterých víme, že je způsobí.

Tento anime seriál o Terminátorovi byl ohlášen již v srpnu 2021 a Netflix tehdy oznámil, že jej bude natáčet se spoluscenáristou filmu The Batman Mattsonem Tomlinem jako showrunnerem. Kromě toho se podělil o to, že seriál bude produkovat Production I.G. - japonské anime studio, které stojí za filmy Ghost in the Shell Arise, Psycho-Pass, FLCL a dalšími. Nyní bylo potvrzeno, že se na produkci bude podílet také Skydance.

Tomlin tehdy uvedl, že chce s anime Terminátor udělat velké změny. Tento terminátorský příběh bude podle Tomlina vyprávěn způsobem, který boří konvence, podvrací očekávání a má skutečnou odvahu.

Posledním filmem o Terminátorovi byl Terminátor: Temný osud a sloužil jako šestý hlavní film série, která začala v roce 1984 s původním Terminátorem a Arnoldem Schwarzeneggerem. Ve společnosti Nacon se také vyvíjí hra Terminátor s otevřeným světem, která se zřejmě bude odehrávat mezi událostmi Soudného dne a vznikem odboje Johna Connora.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama