Neuvěřitelné! Takhle by mohl vypadat v budoucnu ovladač k PlayStationu
i Zdroj: Sony Corporation
Novinka Neuvěřitelné! Takhle by mohl vypadat v budoucnu ovladač k PlayStationu

Neuvěřitelné! Takhle by mohl vypadat v budoucnu ovladač k PlayStationu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 5. 2024 11:00

Sony Corporation světu představila svou vizi pro dalších 10 let. Je až neuvěřitelné, jak si představují například tento herní ovladač: levitující obrazovka nad tlačítky?

Reklama

Sony Corporation se znovu po roce s fanoušky a milovníky elektroniky podělila o své vize do budoucna. Vydala CGI trailer, ve kterém prezentuje možnosti, které by ve společnosti rádi viděli už do 10 let. Co se týče gamingu, hráče pravděpodobně nejvíce zaujme herní ovladač, který se objeví v čase 1:16. Není to ale až moc sci-fi, skutečně budeme na našem PlayStationu hrát s něčím takovým, nebo snad jde o další generace k PlayStation Portal? V oficiálním vyjádření stojí:

Za deset let budeme žít ve vícevrstvém světě, kde se fyzické a virtuální reality překrývají bez hranic,

10 let zpět..

Pravdou je, že technologie a jejich pokrok jdou každým rokem velmi rychle kupředu. Důkazem je pohled na stav před 10 lety. Za tu dobu se objevilo mnoho revolučních zařízení. Například chytré hodinky Apple Watch, představené v roce 2014 – kdo by tehdy čekal, že si budeme moci hrát, volat nebo brouzdat po internetu jen přes hodinky na ruce? Zmínit musíme také výkonnou grafickou kartu GTX 980, která ve své době neměla konkurenci. A to není vše, viz například vozy Tesla, konkrétně model Model S P85D, který svět ohromil svými možnostmi a technologií. Kde budeme za 10 let? Rozhodně nás čekají velké věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama