Next-gen update pro Fallout 4 je totálně rozbitý, navíc není zdarma, jak se slibovalo
i Zdroj: Bethesda
Fallout 4 Novinka Next-gen update pro Fallout 4 je totálně rozbitý, navíc není zdarma, jak se slibovalo

Next-gen update pro Fallout 4 je totálně rozbitý, navíc není zdarma, jak se slibovalo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 4. 2024 09:30 4

Tohle se Bethesdě opět nepovedlo. Next-gen aktualizace pro Fallout 4 je sice venku, nicméně je plná chyb. Navíc není zdarma pro každého, jak se původně tvrdilo.

Reklama
Reklama

Aktualizace: Next-gen update by nakonec měl být zdarma pro všechny hráče, jak bylo původně zmiňováno. Proč není k dispozici pro předplatitele služby PlayStation Plus? Prý jde o chybu, kterou Bethesda v současné době řeší.


Těšili jste se na roky chystaný next-gen update hry Fallout 4? Bethesda jej připravovala opravdu dlouho, mezi tím se však musela starat o další projekty, jako jsou Starfield nebo Fallout 76. Nicméně očekávaný update, který měl obohatit Fallout 4 a vylepšit grafiku, totálně vyhořel, tohle se Bethesdě opravdu nepovedlo. Hráči si ve velkém stěžují na nejrůznější chyby, které dříve ve hře neměli, na dropování FPS nebo na právě přidanou podporu ultrawide, která údajně nefunguje správně. Další si stěžují na přeházené nastavení hry či nefunkční módy (s tím se však dalo počítat).

Někteří budou naštvaní

Pamatujete, co Bethesda kdysi řekla? “Časem vydáme next-gen upgrade zdarma, pro konzole a PC.” Jenže to tak úplně není pravda. Zdarma, prozatím upgrade mohou aktivovat pouze hráči, kteří si předplácí dražší edici služby PlayStation Plus Extra. Ti, kteří aktuálně využívají předplatného PlayStation Plus, se k aktualizaci nedostanou, navíc se zdá, že si za ní budou muset zvlášť zaplatit.

Jak nakonec vše bude, uvidíme, Bethesda se ale opět neukázala v dobrém světle, škoda, takhle si opět zkazit reputaci po tak skvělém seriálu a masivnímu návratu hráčů zpět k sérii Fallout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama