Ninja Theory ukázalo HW požadavky pro Senua’s Saga: Hellblade II
i Zdroj: Ninja Theory
Hellblade 2 Novinka Ninja Theory ukázalo HW požadavky pro Senua’s Saga: Hellblade II

Ninja Theory ukázalo HW požadavky pro Senua’s Saga: Hellblade II

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

4. 5. 2024 11:00

Vydání Senua’s Saga: Hellblade II se pomalu, ale jistě blíží, a vývojáři z Ninja Theory nám už konečně ukázali, jaký stroje si budeme muset připravit na tento zážitek.

Reklama
Reklama

Během psaní těchto slov nám zbývají už pouhé necelé tři týdny na vydání očekávaného Senua’s Saga: Hellblade II, a vývojáři z Ninja Theory se konečně pořádně pochlubili, jakou mašinu si budeme muset připravit.

Čekali jsme upřímně daleko vyšší požadavky, ale taky se uvidí, jak na tom bude optimalizace. Samozřejmě, hra bude ihned podporovat DLSS či FSR, takže naše grafiky by nemusely úplně trpět.

Senua’s Saga: Hellblade II vychází již 21. května na Xbox Series X/S a PC s českými titulky.

Senua’s Saga: Hellblade II

Příběh Senua's Saga: Hellblade 2 téměř bezprostředně navazuje na děj prvního dílu a je zasazen na Island v 9. století. Vyprávění naváže na moment, kdy se Senua rozloučí se svým milovaným Dillionem, načež se vydává na další výpravu s jediným cílem – zajistit, aby už nikoho jiného nepotkal stejný osud jako právě jejího milého. Senua by po zkušenostech z první hry měla být celkově vyspělejší, jak možná fyzicky, tak zejména i emočně. I tak ale budeme přímými svědky jejích pochyb, váhání a hlasů, které k ní neustále promlouvají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama