Nová Batman hra údajně nabídne příběh z filmového světa Matta Reevese
i Zdroj: Warner Bros Games
Novinka Nová Batman hra údajně nabídne příběh z filmového světa Matta Reevese

Nová Batman hra údajně nabídne příběh z filmového světa Matta Reevese

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zahraniční magazín přišel s informací, že Batman dostane další videohru. Příběhově by měl být zasazený do příběhu filmového zpracování od Matta Reevese.

Reklama

Videohry s hrdiny? Ty máme rádi, v současné době vzniká několik takových. Zmínit můžeme například Spidermana, Iron-mana, pomalu blížící se ho Venoma, Wolverina nebo Marvelovku 1943: Rise of Hydra. Ačkoliv toho je více než dost, pořád jde o hrdiny od Marvelu, co ale takhle samostatnou hru s hrdiny od DC Universe? Batman jich v minulosti předvedl více než dost, dokonce nám bylo naznačeno, jak by mohl vypadat Joker s otevřeným světem. Šlo ale jen o fanouškovský projekt, který neznačil, jak by taková hra mohla vypadat na Unreal Engine 5.

Nyní se však objevila informace, která tvrdí, že vzniká nový Batman. Nevíme, od jakého WB Games studia (jestli vůbec), ale několik tipů bychom měli. Každopádně insider tvrdí, že by šlo o příběh inspirovaný filmy "The Batman" (2022) a "The Batman: Part II", který má být součástí jeho vlastního filmového univerza nebo "vesmíru".

Tvůrci trilogie Batman Arkham chystají příběhovou adventuru pro Xbox
i Zdroj: Rocksteady Studios

Tvůrci trilogie Batman Arkham chystají příběhovou adventuru pro Xbox

Bývalí vedoucí představitelé studia Rocksteady založili nové studio Hundred Star, kde ve spolupráci s Xboxem připravují…

Batman v budoucnu

V současné době se připravuje Batman: Arkham Shadow, který však nepůjde ve stopách minulých her - dočkají se jej pouze majitelé VR zařízení, konkrétně Meta Quest 3. Na pultech se objeví již v říjnu letošního roku. Níže můžete mrknout na nový gameplay trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama