Nová Delta Force prezentuje fotorealistickou grafiku, díky Unreal Engine 5 vypadá úžasně
i Zdroj: TiMi Studio Group
Delta Force: Hawk Ops Novinka Nová Delta Force prezentuje fotorealistickou grafiku, díky Unreal Engine 5 vypadá úžasně

Nová Delta Force prezentuje fotorealistickou grafiku, díky Unreal Engine 5 vypadá úžasně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 5. 2024 08:00

Delta Force: Hawk Ops se ukazuje na nových záběrech. Ty se pro tentokrát zaměřují pouze na nádhernou fotorealistickou grafiku. Nová Delta Force vyjde ještě letos.

Reklama

Dnešní velké FPS střílečky vychází v drtivé většině pouze s multiplayerem, navíc většinou jde o extrakční střílečky a trh začíná být přehlcený podobně jako dříve úspěšným battle-royalem. Chystá se ale jedna výjimka. First-person střílečka Delta Force: Hawk Ops od čínského studia TiMi Studio Group a Tencentu.

Ta hráčům slibuje propracovaný multiplayer, ale také plnohodnotnou kampaň. Ta pravděpodobně nebude delší než 6 hodin (nemáme potvrzeno), nicméně vypadat by mohla naprosto nádherně. Tvůrčí celek zveřejnil nové video, kde prezentuje krásnou fotorealistickou grafiku, které dosáhl díky využití revolučního nástroje Unreal Engine 5.

Delta Force: Hawk Ops je naplánované na letošní rok ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Kde se hry dočkáme digitálně, je prozatím tajemstvím. Další informace přineseme jak jen to bude možné.

Delta Force: Hawk Ops

Hráči se dostávají do role elitního vojenského operátora a musí plnit různé mise po celém světě, které zahrnují likvidaci teroristických hrozeb, záchranu rukojmích a další náročné úkoly. Hra je známá pro svůj realismus a detailní prostředí, které hráčům umožňuje prozkoumávat různé strategie a taktiky při plnění misí. Delta Force: Hawk Ops nabízí multiplayerový režim, kde hráči mohou spolupracovat nebo soutěžit s ostatními hráči po celém světě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama