Nové Call of Duty by mohlo být oznámeno ještě tento měsíc
i Zdroj: Activision
Novinka Nové Call of Duty by mohlo být oznámeno ještě tento měsíc

Nové Call of Duty by mohlo být oznámeno ještě tento měsíc

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 5. 2024 08:00

Důvěryhodný zdroj tvrdí, že díky dostupným datům ví, kdy přijde první oficiální teaser na nové Call of Duty. Co o letošním dílu víme? Podrobnosti v článku.

Reklama

Jestli je něco pro letošní rok jistého, pak to bude oznámení a vydání dalšího prémiového dílu série Call of Duty. Nové Call of Duty bývá pravidelně každým rokem představováno v průběhu květnu, letos by tomu nemělo být jinak. S informací přišel dataminer s twitterovým nickem CODWarfareForum, který opakovaně prozrazuje detaily a nadcházejících aktualizacích současně nejhranějších Call of Duty dílů.

Z dat, které jsou někde hluboko ve zdrojovém kódu, se podařilo vyčíst, že Call of Duty: Warzone 2.0 dostane tematiku aktuálně velmi populárního Falloutu, díky kterému se Activison chystá přiživit na současném hypu. Co přesně by do hry mohlo dorazit, nevíme, ale vůbec by nás nepřekvapil skin Ghoula nebo nějaká ikonická zbraň. 

Oznámení Call of Duty (2024)

Jak jsme již zmiňovali výše, nové Call of Duty bývá z pravidla oznámené v měsíci květen, což by se mělo opakovat, aspoň na to poukazují uniklá data. Není jasné, jakým způsobem, pravděpodobně ale ve Warzonech i Modern Warfare 3 uvidíme první oficiální teaser - nic velkého.

Detailnější představení, údajně dílu Call of Duty: Black Ops - Gulf War, proběhne až na konferenci Xbox Games Showcase 2024, která se uskuteční 9. června 2024. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama