Nové DLC pro DAYZ oficiálně potvrzeno
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
DAYZ Novinka Nové DLC pro DAYZ oficiálně potvrzeno

Nové DLC pro DAYZ oficiálně potvrzeno

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 5. 2024 07:00 2

České studio Bohemia Interactive oficiálně potvrdilo, že se chystá něco s názvem DAYZ Frostline. Pojďme si říct pár detailů o tom, o co by asi mohlo jít. Víme také datum představení.

Reklama

Minulý týden v pondělí jsme vám jako jediní u nás přinesli informaci o údajně chystaném DLC, které má již brzy zamířit do DAYZ. Se záznamem přišla organizace EUIPO, která prozradila jediné, a to název. Podle všeho půjde o DAYZ Frostline. “Spekulace” nyní byla oficiálně potvrzena přímo Bohemkou na sociální síti X. A dle předpokladů, skutečně bychom se měli dočkat zbrusu nové, zasněžené mapy, předmětů a zbraní - nechme ale spekulací, celou pravdu se nejspíše dozvíme již 9. května.

Tento krok je celkem logický, DAYZ stále, i po více než 10 letech od vydání zažívá velký příliv hráčů - především však díky velké komunitě, která se dokonale stará o komunitní servery. Navíc DAYZ brzy obohatí původně placené DLC Livonia, nová mapa a další obsah se tak možná dal předpokládat.

Příprava je klíčem k přežití a když se nám přibližuje mráz, obstojí jen ti, kteří mají led v žilách a oheň v srdci.

Stojí v oficiální zprávě. Uvidíme, co z toho nakonec bude, zdali se skutečně dočkáme další obří mapy, nebo snad dorazí něco menšího, kde na sebe hráči narazí podstatně častěji? Nebo chystá Bohemka úplně něco jiného? Buďte naladěni, už za pár desítek hodin budeme vědět více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama