Nové Far Cry s podtitulem Rise? Unikají informace o světě a hlavním záporákovi
i Zdroj: Ubisoft Studio
Novinka Nové Far Cry s podtitulem Rise? Unikají informace o světě a hlavním záporákovi

Nové Far Cry s podtitulem Rise? Unikají informace o světě a hlavním záporákovi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 7. 2023 10:40

Příběhové Far Cry: Rise a multiplayerové Far Cry: Conquest? To jsou nové díly, které údajně přinese studio Ubisoft v následujících letech. Dříve než v roce 2024 nevyjdou, nicméně uniknout měly první detaily.

Reklama

V lednu letošního roku se internetem prohnala zpráva s údajnými informacemi, ohledně následujícího dílu série Far Cry, v tu dobu jej Insider Gaming označil jako “Far Cry 7”, navíc tvrdil, že se podíváme na Aljašku. Hra podle nich vzniká pod názvem “Project Blackbird” a nabídnout má konečně i multiplayer (Project Mawerick).

Po více než půlroce od příspěvku výše, se na zahraničním fóru Reddit objevily nové zprávy, kde autor příspěvku tvrdí, že nový díl ponese název Far Cry: Rise. Vzít by nás měl na ostrov Kimsan ve žlutém moři, kde vládne severokorejské vojsko. Hlavním záporákem má být Choi Sang-Pil, kterého si zahraje známý herec Lee Jung-Jae (znát jej můžeme ze Squid Game, kde hrál hlavní roli). Hra by se měla zaměřit více na stealth, a údajně dostane kooperaci až pro 4 hráče. 

Vyjít pak má samostatně i multiplayerové Far Cry: Conquest, ve kterém se podle všeho střetne až 90 hráčů, neočekáváme tak klasickou arénovku, což také potvrzují další informace, ty zmiňují otevřený svět. Kromě toho se máme těšit i na režim extrakce, který je mezi hráči stále populárnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama