Nový Battlefield je již hratelný. Pracuje na něm největší tým v historii
i Zdroj: EA DICE
Novinka Nový Battlefield je již hratelný. Pracuje na něm největší tým v historii

Nový Battlefield je již hratelný. Pracuje na něm největší tým v historii

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 5. 2024 14:00

Ředitel společnosti Electronic Arts viděl aktuální stav nového dílu Battlefield, a je z něj nadšený. Navíc prozradil, že na hře pracuje historicky největší tým vývojářů.

Reklama

Poslední pokračování série, Battlefield 2042, se nedočkalo příliš velkého uznání. Hra byla komunitou téměř okamžitě odsouzena po vydání. Hráčům vadily převážně prázdné mapy, nejasné změny v herní mechanice a nedostatečná optimalizace. To vše vedlo k výrazně nízkému hodnocení a mnohem menšímu počtu aktivních hráčů ve srovnání s předchozími díly. Ačkoliv se týmu DICE podařilo přinést několik důležitých aktualizací a oprav, většina fanoušků už nyní netrpělivě čeká, s čím nás tvůrci překvapí příště.

Battlefield: Na kampani pro jednoho hráče by mohlo pracovat EA Motive
i Zdroj: EA DICE

Battlefield: Na kampani pro jednoho hráče by mohlo pracovat EA Motive

Electronic Arts před několika málo hodinami oficiálně oznámilo, že se studio EA Motive zapojí do vývoje série Battlefield.…

10. 4. 2024 08:00

Generální ředitel společnosti Electronic Arts oficiálně prohlásil, že nedávno zhodnotil práci všech týmů, kteří pracují na novém Battlefieldu. "Jsem velmi nadšený z odvedené práce," sdělil. Zároveň nezapomněl zdůraznit, že na vývoji Battlefieldu pracuje historicky nejvíce lidí, a že by se měla odrážet ve výsledné kvalitě hry. Také připomněl, že se jedná o live-service hru, což bylo již dříve oznámeno. Nicméně stále zůstává otázkou, zda po uzavření studia Ridgeline někdo pracuje na kampani pro jednoho hráče.

Další Battlefield je již hratelný, pravděpodobně se již nachází v pokročilejších fázích, což by skutečně mohlo znamenat, že k vydání dojde koncem roku 2025. První teaser by ale klidně EA mohlo odprezentovat už letos, kdy by měla proběhnout konference EA Play 2024. Pokud vše ale půjde jako kdysi, detailní odhalení odstartuje v první polovině roku 2025.

Údajně se blíží oznámení remasteru Battlefield 3
i Zdroj: Spite.cz

Údajně se blíží oznámení remasteru Battlefield 3

Objevují se indície k možnému a brzkému oznámení remasteru Battlefield 3, o kterém se mimochodem nespekuluje poprvé.

14. 9. 2020 07:12
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama