Nový díl série Skate měl být interně posunut, vyjde až za několik let
i Zdroj: Electronic Arts
Skate Novinka Nový díl série Skate měl být interně posunut, vyjde až za několik let

Nový díl série Skate měl být interně posunut, vyjde až za několik let

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 2. 2024 10:30

Ačkoliv se tvrdilo, že Skate vyjde v roce 2023, plány jsou úplně jiné. Plnohodnotná verze má vyjít za několik let, vývoj se údajně stále nachází ve fázi pre-alpha.

Reklama

Fanoušci SK8 her už možná pomalu vyhlížejí nejnovější díl série Skate. Ten společnost Electronic Arts ve spolupráci se studiem Full Circle oznámila v roce 2021. Od té doby se o vývoji několikrát zmínily, dokonce se objevily náznaky toho, že by snad v nějakém předběžném přístupu mohlo vyjít v roce 2023. Jenže k tomu nedošlo, navíc plány mají vypadat úplně jinak.

Skate má být již nějakou dobu stále v pre-alpha verzi, což má do plnohodnotného vydání opravdu daleko. Navíc se na sociální síti X objevily nové informace. Přišel s nimi účet s názvem Visceral, který tvrdí, 

na Skate pracuje zhruba 75 lidí, většina z domova. Datum vydání se údajně plánuje na rok 2026. Na hře nově spolupracují i někteří původní tvůrci Skate 3.

Pokud se informace zakládá na pravdě, potom si na nový díl Skate ještě nějaký ten rok počkáme. Každopádně záběry jistě uvidíme dříve, studio Full Circle se poměrně často spojuje s komunitou a dělí se o novinky. 

Nový Skate není pokračováním oblíbené série, jde o samostatný díl, který přinese výrazné inovace. Nejvíce se nás baví asi prvky parkouru, kdy můžeme kdykoliv slézt z prkna, vyskákat na nějakou vyšší budovu či zajímavé místo, a užívat si jízdu na skatu. Přikládáme ukázku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama