Nový Ghost Recon projde změnami, chce se inspirovat hrami Battlefield a Call of Duty
i Zdroj: Spite.cz / Gencraft
Novinka Nový Ghost Recon projde změnami, chce se inspirovat hrami Battlefield a Call of Duty

Nový Ghost Recon projde změnami, chce se inspirovat hrami Battlefield a Call of Duty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 3. 2024 13:00

Ghost Recon by měl projít velkými změnami. Důvěryhodný zdroj mluví například o návratu k pohledu první osoby, ale také inspiraci u her jako Battlefield nebo Ready or Not.

Reklama

V současné době Ubisoft pracuje na více než dvaceti různých projektech po celé společnosti. Mezi vyvíjenými hrami se nachází i nový díl série Ghost Recon s pracovním názvem Project Over. Tuto informaci jsme již znali nějakou dobu, avšak nyní se na internetu objevují nové detaily, které sdílel důvěryhodný insider Tom Henderson, který odkazuje na člověka, jenže chce zůstat pod anonynimitou.

Je třeba zdůraznit, že Ubisoft si nežádá opakovat stejnou chybu jako před několika lety, kdy vydal Ghost Recon: Breakpoint, který nedodal žádné zásadní inovace a vyšel příliš brzy po úspěšném Wildlands, čímž si zajistil velmi nízké prodeje. Prakticky od té doby jsou kolem Ubisoftu neustále odkládané nebo dokonce zrušené hry v rámci šetření, a doplatila na to i podpora České republiky.

Ubisoft má chystat nový Ghost Recon na rok 2025
i Zdroj: Spite.cz

Ubisoft má chystat nový Ghost Recon na rok 2025

Důvěryhodný insider tvrdí, že Ubisoft chystá nový Ghost Recon, cílí prý už na rok 2025. K oznámení klidně může dojít letos.

19. 1. 2023 10:07

Nový Ghost Recon

Nový díl se údajně vrátí zpět k pohledu první osoby! Henderson pak tvrdí, že se Ubisoft novým dílem chystá konkurovat největším a nejpopulárnějším FPS hrám, jako je například Call of Duty nebo Battlefield. Kombinovat to však chce taktickými prvky, které mají třeba Ready or Not nebo Squad.

Henderson ve svém článku uvádí, že pod podmínkou zachování tajnosti mu byly předány materiály a záběry ze hry. Tvrdí, že grafická úroveň hry je velmi pokročilá a navíc odhaluje, že se ve hře podíváme do Naimanské války, která si vyžádala životy statisíců lidí.

Ghost Recon má dorazit v letech 2025 - 2026, na oficiální oznámení si tak budeme muset ještě počkat. Popravdě se ale těším, co z toho nakonec bude, a co vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama