Nový Tomb Raider má dostat otevřený svět, kde bude Lara jezdit na motorce
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Nový Tomb Raider má dostat otevřený svět, kde bude Lara jezdit na motorce

Nový Tomb Raider má dostat otevřený svět, kde bude Lara jezdit na motorce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 5. 2024 07:00

Velmi důvěryhodný zdroj přišel s informacemi ohledně chystaného dílu Tomb Raider, který aktuálně vzniká v Crystal Dynamics. Kde se odehraje dějová linka? A skutečně dostane Lara motorku?

Reklama

Během letošního roku se studio Crystal Dynamics chystá představit světu již čtvrtý díl své úspěšné série Tomb Raider. Pravděpodobně se to stane na jedné z největších herních konferencí – osobně bych vsadil buď na Summer Game Fest, který proběhne už za měsíc, nebo na The Game Awards, které se uskuteční začátkem prosince.

Předtím, než se tak stane, se však dozvídáme první údajné informace. Důvěryhodný leaker V Scooper sdílel na sociální síti X, že hráči mohou očekávat jednu velmi příjemnou novinku. Předchozí díly série sice nabízely otevřenější prostředí, ale stále šlo o lineární hru, která vás vedla k cíli. Podle informací by se to v čtvrtém díle mělo změnit – prý se můžeme těšit na otevřený svět! A jako je obvyklé, takové světy (s výjimkou Starfieldu) obvykle nabízejí prostředky pro rychlé cestování. Lara údajně dostane motorku. To nám přináší další otázku: Budou tvůrci posunovat hranice a postarají se o ni podobně jako o Deacona v Days Gone? Je to možné.

Kromě této zásadní informace se navíc dozvídáme, že se dějová linka odehraje v lesích krásné severní Indie, kde znovu prohledáme nejrůznější typy katakomb.

Z oficiálních zdrojů víme snad jen jediné, nový díl vznikne v Unreal Engine 5, díky čemuž by mohlo jít o jednu z nejkrásnějších her brzké budoucnosti. Co se týče leaků, hra má dostat několik nových mechanik (je možné, že se myslel právě zmíněný otevřený svět a motorka). Na závěr, tvrdí se, že ve hře nebudeme muset nikoho zabít! Tato challenge byla velmi oblíbená v Dishonored.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama