Nový XBOX velikostně porovnán s XONE a PS4
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nový XBOX velikostně porovnán s XONE a PS4

Nový XBOX velikostně porovnán s XONE a PS4

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 12. 2019 07:40

Microsoft před zhruba týdnem oznámil a představil svoji konzoli další generace, nový XBOX s podnázvem Series X. Ten mimo svým výkonem, hráče překvapil také finálním vzhledem konzole, nový XBOX bude možná jednou tak větší, než současný Xbox One, nebo snad bude velký jako bedna klasického PC? To byla otázka, na kterou se pokusili odpovědět v magazínu Windows Central.

Reklama

Microsoft před zhruba týdnem oznámil a představil svoji konzoli další generace, nový XBOX  s podnázvem Series X. Ten mimo svým výkonem, hráče překvapil také finálním vzhledem konzole, nový XBOX bude možná jednou tak větší, než současný Xbox One, nebo snad bude velký jako bedna klasického PC? To byla otázka, na kterou se pokusili odpovědět v magazínu Windows Central.

Vytvořili skvělý 3D model, ve kterém porovnali konzoli XBOX Series X, PlayStation 4 Pro a Xbox One X. Je podstatně větší a není divu, Microsoft slibuje hraní ve 4K a 60 až 120FPS, podporu ray-tracingu, to vše na procesoru AMD Zen 2 a grafické kartě AMD Navi. XBOX Series X vyjde koncem roku 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama