Nowhere je detektivní mysteriózní horor, který nás vezme do Norska
i Zdroj: Midnight Forge LTD
Nowhere Novinka Nowhere je detektivní mysteriózní horor, který nás vezme do Norska

Nowhere je detektivní mysteriózní horor, který nás vezme do Norska

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Vydejte se do temných norských lesů a najděte záhadně ztracené turisty. Představujeme vám zbrusu nový mysteriózní survival horor Nowhere. Venku je již první trailer.

Reklama

Nezávislé studio Midnight Forge nám právě velmi detailně představilo detektivní, mysteriózní survival horor Nowhere. Ten hráče vezme do otevřeného skandinávské světa, kde konkrétně v Norsku budeme pátrat po skupině zmizelých turistů. To ale samozřejmě nebude vše, kolem nás se začnou objevovat nepřátele, se kterými si za pomoci zbraní budeme muset poradit, a nejde o kdejaké běžné lidi, ale odporné stvůry.

Ve hře se můžeme těšit na realistickou vyšetřovací mechaniku, díky které se budeme cítit jako skutečný detektiv. Hra se spoléhá na to, že si sami vytvoříte souvislosti a přijdete věcem na kloub, i díky možnostem interakce s okolním prostředím.

Nowhere

Napětí se pomalu stupňuje, jak prozkoumáváte svět, a nikdy se nezbavíte pocitu, že jste někým sledováni. Nowhere využívá jedinečnou kombinaci detektivní hratelnosti a survival hororu v severské estetice.” Stojí v popisku hry.

My vám z Nowhere brzy přineseme exkluzivní dojmy, nicméně co se týče data vydání, to je prozatím neznámé. Hra je v plánu ve verzi PC, konzolové verze prozatím nikdo nezmiňuje.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama