NVIDIA oznámila Half-Life 2 RTX. Herní legenda s ray-tracingem vypadá nádherně
i Zdroj: Valve
Novinka NVIDIA oznámila Half-Life 2 RTX. Herní legenda s ray-tracingem vypadá nádherně

NVIDIA oznámila Half-Life 2 RTX. Herní legenda s ray-tracingem vypadá nádherně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 8. 2023 13:00

Half-Life 2 nebyl nikdy hezčí. O velkou grafickou parádu se postará společnost Nvidia, která díky využití vlastní technologie RTX Remix přetvoří tuto legendu do moderního kabátku. Chybět nebude ani ray-tracing nebo podpora DLSS 3.5.

Reklama

Pamatujete na nádherně přetvořený Portal RTX, který Nvidia vydala v roce 2022? Hra byla vylepšena o DLSS a ray-tracing což ji dalo neuvěřitelně svěží grafický kabátek. A podobně se to chystají udělat s legendou jménem Half-Life 2. I tentokrát k tomu využijí vlastní technologii RTX Remix, díky které “jednoduše” vytvoříte remaster i na desítky let starých hrách. Na nějaké to porovnání se můžete podívat například i zde.

Half-Life 2 bude prošpikovaný všemi technologiemi od Nvidia, to se také ve finále podepíše na hardwarových požadavcích (zkrátka hráči bez karet RTX nemají šanci a vlastně ani možnost si hru vyzkoušet). Half-Life 2 RTX ještě nemá stanovené datum vydání, projekt je stále na začátku vývoje. Očekáváme jej nejdříve na konci roku 2024 exkluzivně na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama