Objevil se první obrázek z Assassin's Creed: project Red
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Objevil se první obrázek z Assassin's Creed: project Red

Objevil se první obrázek z Assassin's Creed: project Red

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 10. 2023 12:00

Pierre Boudreau z Ubisoftu si nedal pozor a na svůj profil nahrál obrázek z Assassin's Creed: project Red. Ten zachycuje mimo jiné i obličej jedné z hlavních postav. Obrázek po chvilce nahradil - my jej však pro vás máme.

Reklama

Ačkoliv jsme toho v minulosti napsali o Assassin's Creed: project Red mnoho, dodnes jsme neviděli jediný oficiální screenshot nebo artwork. K dispozici je stále jen teaser trailer z minulého roku. To se ale dneškem mění! Na LinkedIn profilu Pierrea Boudreaua se v záhlaví objevil obrázek z chystaného projektu Red, který zachycuje jednu ze dvou hlavních postav, ninju ženského charakteru (vidět můžete níže). Po chvilce obrázek nahradil bannerem z Valhally.

Assassin's Creed s pracovním názvem Red se odehraje ve feduálním Japonsku, které Ubisoft studoval několik posledních let. Ve hře bychom se měli ujmout dvou hratelných postav, dosud ale nevíme, zda-li je budeme ovládat podobně jako v případě Syndicate či libovolně přepínat. Jak jsme již zmínili výše, hrát bychom měli za ženskou a mužskou postavu, přičemž každá má své unikátní schopnosti a soubojový systém. Hra údajně dorazí v průběhu roku 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series.

Objevil se první obrázek z Assassin's Creed: project Red
i Zdroj: Ubisoft Studio
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama