Obsidian pracuje na další neoznámené hře
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Novinka Obsidian pracuje na další neoznámené hře

Obsidian pracuje na další neoznámené hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Obsidian Entertainment, které stojí za parádním dílem Fallout: New Vegas nebo The Outer Worlds, pracuje na dalším doposud neoznámeném projektu. O co by mohlo jít?

Reklama

Studio Obsidian Entertainment pracuje na neoznámeném projektu. Alespoň taková informace se objevila na LinkedIn profilu jednoho z vývojářů, konkrétně ředitel Daniela Cabuca. Bohužel to je ale vše, co prozradil, nyní nevíme ani platformy nebo velikost neoznámeného projektu. 

Šéf studia Obsidian: Chtěl bych udělat další Fallout, prozradil v rozhovoru
i Zdroj: Amazon Prime

Šéf studia Obsidian: Chtěl bych udělat další Fallout, prozradil v rozhovoru

Ředitel studia Obsidian Entertainment Feargus Urquhart v nedávném rozhovoru oficiálně uvedl, že chce vytvořit další díl…

Obsidian Entertainment v současné době pracuje hned na dvojici ambiciózních RPG hrách. Připomenout musíme především Avowed, které i přes spekulace, že nakonec letos nevyjde a odloží se na začátek roku 2025, má blíže k vydání. Druhým připravovaným projektem je The Outer Worlds 2. To v současné době nemá ani přibližné datum vydání a o pokračování prvního úspěšného dílu nic nevíme, nicméně s hrou bychom počítali nejdříve v roce 2026 ve verzích PC a Xbox Series X/S.

Chystají Fallout?

Jestliže studio Obsidian sledujete delší dobu, pak jistě víte, že připravili také naprosto parádní díl Fallout: New Vegas. Navíc se šéf studia nedávno vyjádřil, že by chtěl udělat další Fallout, a my v redakci v tom rozhodně nevidíme problém. Nový, čistě singleplayerový Fallout by to chtělo jako sůl, nicméně původní tvůrci jsou silně zaneprázdněni vývojem nového DLC pro Starfield a The Elder Scrolls 6. Fallout 5 by měl následovat potom. Každopádně ani vedení Xboxu se netajilo tím, že hledají způsob, jak nový Fallout doručit dříve. Tím samozřejmě nechceme tvrdit, že by snad Obsidian pracovalo na novém Falloutu, je to však jedna z možností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama