Očekávaná pecka Dune: Awakening má své datum vydání a pořádný gameplay
i Zdroj: Funcom SE
Dune: Awakening Novinka Očekávaná pecka Dune: Awakening má své datum vydání a pořádný gameplay

Očekávaná pecka Dune: Awakening má své datum vydání a pořádný gameplay

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Platformy Windows PC

Vývojáři ze studia Funcom zveřejnili nový trailer na Dune: Awakening, ve kterém se mimo jiné dozvídáme rámcové datum vydání. Vyšel také 27 minut dlouhý gameplay.

Reklama

Dune: Awakening je rozhodně jedna z nejočekávanějších her příštího roku. Jde o MMO RPG s otevřeným světem a důrazem na survival prvky. Ve hře se ocitnete na známé planetě Arrakis, kterou můžete znát z obou nejnovějších filmů. Samotná hra se však odehrává cca 8 let před prvním filmem z roku 2021.

Ve hře si budete moci postavit vlastní základnu, prozkoumávat různé starodávné svatyně nebo bojovat s ostatními hráči o suroviny vyprahlé planety. K dispozici budou jak pozemní, tak vzdušná vozidla a mnohé těžké zbraně, jako lehké kulomety nebo plamenomet.

V traileru můžeme vidět detailnější gameplay záběry a náhled do systému customizace postavy. Nechybí ukázka letu v ikonické Ornitoptéře, ukázka systému stavby základen a na konci traileru se objeví pořádný písečný červ. Na jednom serveru by dle vývojářů měly být tisíce hráčů, takže půjde skutečně o masivní hru. 

Dune: Awakening vyjde na začátku roku 2025 na PC. Přesný měsíc vývojáři nespecifikovali, ale dá se předpokládat, že k vydání dojde někdy mezi lednem a březnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama