Očekávaný film Borderlands je tu! Máme první záběry a datum premiéry
i Zdroj: Bontonfilm a.s.
Filmy a seriály Novinka Očekávaný film Borderlands je tu! Máme první záběry a datum premiéry

Očekávaný film Borderlands je tu! Máme první záběry a datum premiéry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 2. 2024 10:00

Film Borderlands konečně představen! Vidět můžeme vůbec první oficiální záběry a podrobnosti. Do několika hodin pak dorazí plnohodnotný trailer. Známe i datum premiéry.

Reklama

Tak jsme se konečně dočkali! Bez jakéhokoliv náznaku k námi přispěchal krátký teaser trailer, o který jsme se samozřejmě museli podělit se všemi z vás. Vidět můžeme první záběry z filmové adaptace legendární hry Borderlands

"Lilith (Cate Blanchett), nechvalně proslulá lovkyně lidí s tajemnou minulostí, se jen nerada vrací domů na Pandoru, nejchaotičtější planetu v galaxii. Jejím úkolem je najít zmizelou dceru Atlase (Edgar Ramírez), nejmocnějšího zlosyna ve vesmíru. Lilith uzavře nečekané spojenectví s partou psanců – protřelým žoldákem na misi Rolandem (Kevin Hart), nezvladatelnou předčasně dospívající ničitelkou Tiny Tina (Haley Greenblatt), Tininým nabušeným ochráncem Kriegem (Florian Munteanu), podivínskou vědkyní Tannis (Jamie Lee Curtis), která už viděla všechno, a nesnesitelně přemoudřelým robotem Claptrapem (Jack Black). Společně musí tihle nečekaní hrdinové bojovat s mimozemským druhem a nebezpečnými bandity, aby odhalili jedno z nejtřaskavějších tajemství Pandory. Osud vesmíru by mohl být v jejich rukou – ale oni budou bojovat za něco víc: jeden za druhého." Píše se v oficiálním popisku.

Říkáte, že vám je přiložený teaser málo? Nám také, a proto doporučujeme počkat si na dnešní šestou hodinu odpolední, kdy Bontonfilm zveřejní celý trailer

Fim Borderlands dostane premiéru až 8. srpna letošního roku, už ale dle upoutávky výše je evidentní, že se máme na co těšit! 

Očekávaný film Borderlands je tu! Máme první záběry a datum premiéry
i Zdroj: Bontonfilm a.s.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama