Novinka Oficiální desková hra Call of Duty už bojuje na KickStarteru, podívejte na trailer

Oficiální desková hra Call of Duty už bojuje na KickStarteru, podívejte na trailer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 8. 2023 09:00

Call of Duty budeme moct hrát už brzy i přímo na našich stolech, tvůrčí studio Arcane Wonders spustilo kampaň na KickStarteru, kde prozradilo spousty detailů. Nechybí ani parádní trailer k této deskovce.

Reklama

Studio Arcane Wonders, které stojí za oficiální deskovou hrou Call of Duty, spustilo kampaň na KickStarteru. Zde se pokusí vybrat “pouhých” 75 tisíc dolarů, což se v tuto chvíli podařilo, autoři již získali více než 115 tisíc dolarů, přičemž kampaň skončí až za 19 dnů. Nechybí ani zbrusu nový, velmi podařený trailer.

"Zažijte uznávanou hru Call of Duty jako nikdy předtím, přímo na vašem stole! Zapojte se do taktických bitev na autentických mapách Call of Duty a hrajte s legendárními operátory, jako jsou Ghost Riley a Captain Price," píše se v oficiálním popisku.

Základní hra je určena pro dva hráče, nicméně později bude možné zakoupit rozšířenou verzi “Battleground Expansion”, díky které se do hry může zapojit až 6 hráčů. Co se týče délky jedné hry, autoři mluví o 45 až 60 minutách.

Ve hře pak nebudou chybět tradiční killstreaky, každá karta má určitý počet bodů a damage, bude tak na hráčích, zda-li využijí slabší killstreaky častěji za méně bodů nebo vsadí na extrémně ničivé za více bodů. Těšit se můžeme i na využití těžkých služeb juggernauta.

Nejde o fotografii finálního produktu
i Zdroj: Arcane Wonders Studio
Nejde o fotografii finálního produktu

Kdy hra vyjde a za jakou cenu? To aktuálně možná neví ani sám výrobce, nicméně slibuje, že se to v následujících týdnech dozvíme. Letos bychom s hrou ale raději nepočítali. A jak se vám vlastně líbí? Dejte nám vědět do komentáře. Další informace o hře se dočtete přímo na KickStarteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama