Otherskin je nová akční sci-fi záležitost, ve které vstřebáváte schopnosti ostatních
i Zdroj: Game Atelier
Novinka Otherskin je nová akční sci-fi záležitost, ve které vstřebáváte schopnosti ostatních

Otherskin je nová akční sci-fi záležitost, ve které vstřebáváte schopnosti ostatních

David Vondráček

David Vondráček

Indie studio Game Atelier připravuje svou první hru, Otherskin. V této hře se vydáme na planetu Vandermire, abychom našli způsob, jak zastavit vesmírnou hrozbu zvanou Magna.

Reklama

Ve hře Otherskin se vžijete do kůže Alex, která se vydává na planetu Vandermire, zasaženou Magnou. Magna je podivný šířící se zdroj, který likviduje vše živé ve vesmíru. Jedná se v podstatě o sebevražednou misi, jejímž cílem je jediné - najít cokoliv, co by Magnu jen na chvíli přibrzdilo, nebo úplně zastavilo.

Půjde o akční střílečku z pohledu třetí osoby a Otherskin slibuje jedinečnost díky speciálnímu bojovému obleku, kterým je Alex vybavena. Tento oblek vám při zkoumání celé planety velmi pomůže, neboť díky němu Alex absorbuje schopnosti ostatních tvorů na planetě. Můžete tedy získat schopnost létat, přesouvat se z místa na místo nebo se jednoduše zahrabat do země. K dispozici budeme mít i zbraně na blízko i na dálku.

Celá planeta Vandermire je plná rozmanitých biomů. Prozkoumejte každý kout tohoto krásného, ale nebezpečného mimozemského světa, abyste získali více informací o původu Magny, která pomalu, ale jistě celou planetu pohlcuje.

„ Připojte se k Alex na její smrtící sólové misi, abyste odhalili záhady planety Vandermire. Zažijte skutečně transformativní střílečku pro třetí osobu a vstřebávejte organické schopnosti, abyste rozšířili své bojové a pohybové schopnosti nad rámec všeho, co jste dosud viděli. V sázce je celý vesmír." Píše se v popisku hry na Steamu.

Otherskin přesé datum vydání nemá, mluví se ale o konci letošního roku. Hra je v plánu pouze na PC a bez češtiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama