Overwatch 2 dostane další konkurenci, představuje se PvP hra Concord
i Zdroj: Firewalk Studios
Concord Novinka Overwatch 2 dostane další konkurenci, představuje se PvP hra Concord

Overwatch 2 dostane další konkurenci, představuje se PvP hra Concord

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Zbrusu nové Firewalk Studios během večerní konference State of Play detailně představilo multiplayerovou hru Concord. Jde téměř o kopii hry Overwatch 2.

Reklama

Téměř na den přesně se v roce 2023 poprvé společnost Sony PlayStation zmínila o novém vývojářském studiu Firewalk, které během PlayStation Showcase 2023 ukázalo první trailer ke hře Concord. V tu dobu jsme prakticky nevěděli, co přesně chystají, věděli jsme pouze fakt, že jde o multiplayerovou sci-fi střílečku z první osoby.

Nicméně rok uběhl jako voda a Firewalk Studios během State of Play svůj chystaný projekt představilo dopodrobna. Bohužel, nepotěšíme hráče, kteří čekají na revoluční nebo originílní tituly, novinka Concord připomíná Overwatch, doslova vypadá jako kopie. Každopádně již v červenci odstartuje první a pravděpodobně poslední betaverzi. Finální hra pak vyjde 23. srpna 2024 ve verzích PC a PlayStation 5.

Concord

Galaxie Concord je plná nebezpečí a dobrodružství. V následujících týdnech a měsících vám odhalíme další obsah. Při spuštění bude Concord obsahovat 16 různých Freegunnerů, které se budete učit ovládat. Posádka Northstar se časem rozroste prostřednictvím pravidelných bezplatných aktualizací po uvedení hry. Tyto aktualizace představí nové hratelné Freegunnery, mapy, režimy, filmové viněty a další.

Firewalk jsme vytvořili s cílem poskytovat úžasné hry pro více hráčů a jsme nadšeni, že se Concord dostane do vašich rukou. Začátkem příštího týdne budeme sdílet další podrobnosti o edicích Concordu pro PS5 a PC. Spustíme také předobjednávky, které vám a čtyřem přátelům poskytnou včasný přístup k naší beta verzi koncem tohoto léta.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama