Oznámení Civilization 7 je na spadnutí. Vývojářům unikl první obrázek ze hry
i Zdroj: 2K Games
Novinka Oznámení Civilization 7 je na spadnutí. Vývojářům unikl první obrázek ze hry

Oznámení Civilization 7 je na spadnutí. Vývojářům unikl první obrázek ze hry

Richard Šimáček

Richard Šimáček

8. 6. 2024 07:00

Fanoušci strategií Civilization mohou jásat, oznámení nového dílu Civilization 7 je velmi blízko. Vývojářům z 2K Games na webu unikl první obrázek potvrzující brzké oznámení hry.

Reklama

Není neobvyklé, že oznámené hry předchází nešikovný únik rovnou na oficiálním webu vývojářů. To se nyní stalo i vývojářům ze studia 2K Games, kteří na webu omylem předčasně vystavili banner oznamující nový díl Civilization 7.

Nedopatření si všiml uživatel Redditu se jménem ResetEra a ihned se s tím pochlubil ostatním. Vývojáři po chvíli banner odstranili, ale oficiálně se k tomu nějak nevyjádřili. Je tedy jasné, že šlo o chybu někoho kdo se stará o web.

Zatím vše poukazuje na brzké oznámení hry na Steam Summer Game Festu, který se odehraje tento víkend. Už dříve v květnu se na profilu Summer Game Fest objevila informace, že 2K Games na něm představí nějaké pokračování svého velkého titulu.

O víkendu se tedy můžeme těšit na oznámení Civilization 7, a to včetně prvního traileru a s trochou štěstí se můžeme dočkat i rámcového data vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama