Parkourová zombie akce Dying Light by mohla brzy dostat nový díl
i Zdroj: Techland
Novinka Parkourová zombie akce Dying Light by mohla brzy dostat nový díl

Parkourová zombie akce Dying Light by mohla brzy dostat nový díl

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Polské studio Techland si nechalo zaregistrovat novou ochrannou známku do série Dying Light. Dočkáme se v nejbližší době nového dílu? Nebo snad jen DLC?

Reklama

Blíží se jedno velké překvapení? Zahraniční insider Kurakasis přišel s informací, že si polské studio Techland nechalo zaregistrovat ochrannou známku pro název Dying Light: The Beast. V tuto chvíli je samozřejmě složité odhadovat, o co by přesně mohlo jít. Možností je hned několik. Poslední - druhý díl vyšel v roce 2022 a popravdě by nás velmi překvapilo, kdyby Techland v nejbližší době představil plnohodnotný nový díl. Co se týče našeho tipu, mohlo by jít o velké DLC po vzoru Dying Light: The Following, které přineslo nové zbraně, nepřátele, vozy a především novou lokaci

Techland poprvé zmiňuje Dying Light 3
i Zdroj: Techland

Techland poprvé zmiňuje Dying Light 3

Jakého hrdinu byste si přáli v potenciálním Dying Light 3? Ptají se tvůrci hry na Twitteru. Hráči by to prý ale neměli brát…

Snad jediné, co zaregistrovaná známka prozrazuje, je fakt, že se jedná o videohru. Už ale není jasné, zdali se například nejedná o mobilní titul Dying Light, který by též nemusel být vůbec špatný. Nicméně nyní už nezbývá než čekat, ovšem nemuseli bychom čekat dlouho, již za týden startuje Gamescom 2024, kde by se klidně oznámení či teaser mohly objevit. 

Dying Light 3

Již ve druhé polovině dubna se poprvé zmínka o možném Dying Light 3 objevila přímo v anketě, kterou zveřejnil Tymon Smektała z Techlandu. Jednou se tedy určitě dočkáme, ovšem zapomenout nesmíme ani na velmi slibné fantasy, které již nějaký ten rok připravují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama