Partnerství mezi PlayStation a Call of Duty skončí příští rok
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Partnerství mezi PlayStation a Call of Duty skončí příští rok

Partnerství mezi PlayStation a Call of Duty skončí příští rok

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 2. 2023 12:16

Dlouhodobé partnerství mezi PlayStation a Call of Duty skončí dílem v roce 2024. Co bude s dalšími díly série na konzoli PlayStation?

Reklama

PlayStation si dlouhé roky udržoval partnerství se společností Activision a jejich sérií Call of Duty. Hráči se mohli těšit na předčasné vstupy do testovacích fází hry, prémiový a bonusový obsah, a Sony těžila také na marketingu pro konzole PlayStation. Smlouva však v roce 2024 doprší a Call of Duty bude zkrátka Xboxové, pokud tedy klapne akvizice mezi Microsoftem a Activision Blizzard (v rámci několika týdnů by konečně mohlo být hotovo). Je tedy dost pravděpodobné, že ještě rok 2024 bude dílem "PlayStationu". 

Co bude potom? Značka Call of Duty bude patřit Microsoftu, což se logicky PlayStationu a Sony nelíbí, nicméně i tak budou následující díly, minimálně po dobu dalších 10 let ( tj. do roku 2034 ) vycházet na platformy PlayStation, což přímo vedení Microsoftu slíbilo a připravuje smlouvy. 

I tak samozřejmě očekáváme nějaké bonusové věci pro hráče na konzolích Xbox, určitě ale ne o nic větší, než měl v minulých letech PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama