Phantom Line je kooperační akční hra, ve které bojujete s anomáliemi
i Zdroj: Antistatic Studios
Novinka Phantom Line je kooperační akční hra, ve které bojujete s anomáliemi

Phantom Line je kooperační akční hra, ve které bojujete s anomáliemi

David Vondráček

David Vondráček

5. 7. 2024 17:00

Antistatic Studios si pro nás připravuje Phantom line. Jako člen speciálních jednotek máte za úkol hledat a bojovat s anomáliemi. Čeká vás otevřený svět plný nebezpečí a akce.

Reklama

Speciální jednotky jsou většinou vysílány do velmi nebezpečných míst, odkud se nemusí vrátit. Nejinak tomu bude i v nové hře Phantom Line. Vaše jednotka ale nezachraňuje životy ani neoperuje na nepřátelském území. Zabývá se anomáliemi. Bizarními a nevysvětlitelnými událostmi skrytými před veřejností. Jste to právě vy a vaše jednotka, kdo je poslán na jedno z míst ve východní Evropě, kde se to anomáliemi a nebezpečím jen hemží. A aby toho nebylo málo, právě začala jaderná válka.

Ve Phantom Line se tedy musíte kromě monstrózních entit vypořádat také s vážným mezinárodním konfliktem. Oheň a chaos se rychle šíří a vy a vaši přátelé jste v první linii jako poslední obrana lidstva. Ale nebojte se, nebudete bojovat holýma rukama. Phantom Line nabídne celou řadu zbraní a zbroje, které si budete moci přizpůsobit podle své vlastní fantazie. Improvizujte podle potřeby: použijte všechny dostupné zdroje, přizpůsobte svou taktiku situaci na zemi. V otevřeném světě bude k dispozici i lov, abyste měli své žaludky stále plné jídla.

Phantom Line poskytne kooperaci až pro čtyři hráče. Velký otevřený svět, kde vládnou nejrůznější anomálie. Kromě vašich parťáků a zbraní se budete moci spolehnout i na systém zvaný H.U.S.K., program simulace, který umožňuje přenášet své vědomí mezi umělými těly. Použijte je k průzkumu, odvedení pozornosti nebo zkrátka k čemukoli, abyste získali výhodu nad čímkoli, co vám stojí v cestě.

„ Připojte se k paranormálnímu SWAT. PHANTOM LINE je kooperativní (1-4) střílečka zasazená do postnukleárního evropského kontinentu. Vaším úkolem je hledat a zadržovat paranormální události a aktivity (anomálie) skryté před zraky veřejnosti na otevřené mapě světa plné dynamických událostí." Píše se v popisku hry na Steamu.

Datum vydání hry ještě oznámeno nebylo. Zákulisní informace však mluví o konci tohoto roku, nebo začátek toho příštího. V plánu je prozatím pouze PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama