Plány k Overwatch 2 měly vést k přepracování do MMO
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Overwatch 2 Novinka Plány k Overwatch 2 měly vést k přepracování do MMO

Plány k Overwatch 2 měly vést k přepracování do MMO

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 5. 2023 14:43

Vedení Blizzardu prozradilo, že aktuální Overwatch 2, mělo být pouze prvním krokem ze tří, stát se velkým MMO. Druhý krok bylo vydání PvE režimu Hero, přečtěte si podrobnosti v článku.

Reklama

Jak vlastně vzniklo první Overwatch? Tomu jsme se věnovali už před několika lety. Základy hry byly dávno vytvořené, nicméně pro úplně jinou hru, zrušený Project Titan. Ten vznikal v Blizzardu několik let a měl být velkým nástupcem legendárního World of Warcraft, bohužel nabobtnal do takových rozměrů, že zkrátka nebylo možné jej spojit v jeden titul. Blizzard po té založil zbrusu nový Team 4, který měl za úkol vzít základy z Project Titan a pomalu připravit nové MMO, a tak vznikl první Overwatch, plány ale byly mnohem ambicióznější.

Speciál: Zrušené hry - Project Titan
i Zdroj: Spite.cz

Speciál: Zrušené hry - Project Titan

Project Titan byl nadějný nástupce giganta World of Warcraft.

26. 4. 2020 14:50

Overwatch mělo dlouhé roky podporu, až nakonec v roce 2022 přešlo na verzi 2.0, tím se měly tajně rozjet velké a důležité plány s touto populární značkou.

Overwatch jako MMO

Plány měl odstartovat PvE režim Hero Mode, který by byl příběhovou kampaní pro jednoho nebo více hráčů v kooperaci. Ten byl ale po letech vývoje zrušen, což je obrovské zklamání, právě Hero Mode byl jedním z hlavních lákadel Overwatch 2 do budoucna.

Hero Mode měl být krok ⅔ celého plánu, dalším měl být velký přechod na MMO, k realizaci ale nikdy nedojde, vše padlo zrušením Hero Mode režimu. Naštěstí hráči nakonec PvE režim dostanou v rámci eventů, který vždy přinese určité mise, do těch se můžeme pustit sami nebo s kamarády v kooperaci. První z nich dorazí s 6. sezónou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama