PlayStation 6 může být zcela digitální, předpovídá herní analytik
i Zdroj: Sony Corporation
Novinka PlayStation 6 může být zcela digitální, předpovídá herní analytik

PlayStation 6 může být zcela digitální, předpovídá herní analytik

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 6. 2024 09:30 1

PlayStation 6 dorazí až za několik let, přesto se začínají objevovat první zprávy. Například herní analytik tvrdí, že by PS6 mohla být zcela digitální.

Reklama

Uznávaný herní analytik Mat Piscatella ze společnosti Circana se na sociálních sítích vyjádřil k blízké budoucnosti herních konzolí. Podle něj by konzole měly dostat ještě minimálně jednu generaci. Mat také uvedl, že například PlayStation 6, který by měl vyjít kolem roku 2028, by mohl nabídnout pouze digitální variantu konzole, což by znamenalo konec fyzických vydání her. Totéž by podle něj mělo platit i pro budoucí verze konzolí Xbox a Switch. Můj osobní názor zní velmi podobně, vycházejí stále méně fyzických vydání her a je jen otázka času, kdy skutečně zmizí úplně. To samozřejmě nepotěší sběratele, nicméně bohužel, taková je budoucnost. Navíc se trošku obávám za ceny za digitální verze - PlayStation i Xbox mohou držet vysoké ceny a díky uzavřeném ekosystému nemusí docházet k pravidelným a velkým slevám.

The Last of Us Part 3 údajně až na PlayStation 6
i Zdroj: Spite.cz

The Last of Us Part 3 údajně až na PlayStation 6

Zahraniční server přišel s informací, že The Last of Us Part 3 cílí na PlayStation 6, dorazit má někdy kolem roku 2026.

8. 2. 2023 23:29

PlayStation 6

Oficiální datum vydání pro PlayStation 6 (PS6) dosud nebylo oznámeno. Nicméně, na základě předchozích cyklů vydání konzolí od Sony, které obvykle trvají 6-7 let, lze předpokládat, že PlayStation 6 by mohla vyjít někdy mezi lety 2026 a 2028. Tento odhad vychází z toho, že PlayStation 5 byla uvedena na trh v listopadu 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama