PlayStation oficiálně oznamuje Ghost of Yōtei
i Zdroj: Sucker Punch Productions
Ghost of Yōtei Novinka PlayStation oficiálně oznamuje Ghost of Yōtei

PlayStation oficiálně oznamuje Ghost of Yōtei

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5

Studio Sucker Punch a PlayStation během půlnoční konference oznámily pokračování Ghost of Tsushima s názvem Ghost of Yōtei. Venku je první trailer a podrobnosti.

Reklama

Když už to pomalu vypadalo, že půjdeme po vcelku nezáživné konferenci State of Play spát smutní, přece jen PlayStation přišel s titulem, se kterým pravděpodobně nikdo nepočítal. Na úplném závěru se ukázalo studio Sucker Punch, které zde představilo naprosto skvěle vypadající akční adventuru Ghost of Yōtei, které všichni považovali za Tsushimu - nakonec se však podíváme na úplně jiné místo.

Ačkoliv trailer ukázal dost záběrů, o samotném příběhu Ghost of Yōtei nevíme prakticky vůbec nic. Na další podrobnosti si budeme muset počkat - v tuto chvíli je však jisté, že se ujmeme role ženy. Hra dorazí v roce 2025 exkluzivně na konzoli PlayStation 5. Níže trailer a informace o Yōtei.

Ghost of Yōtei

Atsuova cesta se odehrává v roce 1603, více než 300 let po událostech Ghost of Tsushima. Náš příběh se odehrává v zemích obklopujících horu Yōtei, tyčící se vrchol v srdci Ezo, oblasti Japonska v současnosti známé jako Hokkaido. V roce 1603 byla tato oblast mimo vládu Japonska a byla plná rozlehlých pastvin, zasněžených tundry a nečekaných nebezpečí. Je to na hony vzdáleno organizovaným samurajským klanům, které žily v Tsushimě, a je to prostředí pro originální příběh, kterého se nemůžeme dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama