PlayStation Showcase 2023 podle insidera proběhne 8. června
i Zdroj: PlayStation
Novinka PlayStation Showcase 2023 podle insidera proběhne 8. června

PlayStation Showcase 2023 podle insidera proběhne 8. června

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 4. 2023 10:59

PlayStation Showcase 2023 proběhne podle insidera Jeffa Grubba již 8. června. Nutno podotknout, je 1. dubna a dnes se dočkáme spousty aprílových žertíků.

Reklama

Červen je pro hráče videoher nejlepším měsícem v roce, proběhne celá řada herních konferencí, přičemž mezi to nejlepší rozhodně patří ta od PlayStationu. Sony před několika lety opustila svého dávného partnera E3 a odstartovala vlastní přehlídku s názvem Showcase, ta se mezi hráči ukázala jako velmi populární a tak se v ni pokračuje každým rokem, Sony během show předvede to nejlepší od PlayStation Studios.

Podle důvěryhodného insidera Jeffa Grubba proběhne očekávané PlayStation Showcase 2023 již 8. června 2023. Nutno podotknout, minulé showcase též proběhly v tento datum. PlayStation Showcase nahradila dřívější výstavu Sony na E3.

Během akce očekáváme záběry z Marvel's Spider-man 2 a opravdu doufáme, že by mohlo dojít na nové informace nebo trailer z Marvel's Wolverine. Jistě přijde i nějaké to milé překvapení v podobě oznámené hry, nějakou dobu se mluví o tom, že letos dojde na oznámení hry od Bend Studio (tvůrci Days Gone), Sucker Punch (tvůrci Ghost of Tsushima), Pixelopus nebo Team Asobi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama