PlayStation údajně přemýšlí nad PC verzí InFamous: Second Son
i Zdroj: Sucker Punch Productions
Novinka PlayStation údajně přemýšlí nad PC verzí InFamous: Second Son

PlayStation údajně přemýšlí nad PC verzí InFamous: Second Son

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 1. 2024 08:00

Insider přišel s informací, že PlayStation nemusí plánovat porty pouze novějších her. Zmínil pak, že své PC verze by se klidně mohla dočkat akční adventura InFamous: Second Son.

Reklama

Jak už dobře víme, a věnujeme se tomu poměrně často, PlayStation chystá hned několik PC portů svých slavných, původně exkluzivních videoher. Jak jsme zmínili v nedávném článku, aktuálně vyhlížíme jednu potvrzenou hru, Horizon: Forbidden West, dorazí v průběhu letošního roku. A další by měly následovat. LinkedIn profil jednoho z vývojářů studia Nixxes prozradil, že by ještě letos mohly vyjít tyto hry, v roce 2025 pak Spidey 2.

  • The Last of Us Part 2
  • God of War: Ragnarok
  • Demon's Souls
  • Ghost of Tsushima
  • Gran Turismo 7
  • Marvel's Spider-Man 2 (2025)

Nyní se ale dozvídáme, že PlayStation nechce portovat pouze novější hry. Zaměřit by se časem mohly i na některé oblíbené starší tituly, konkrétně byla jmenována skvělá akční adventura InFamous: Second Son od Sucker Punch studia.

Co byste jako PC hráči řekli na to, že bychom v budoucnu mohli dostat i starší hry jako právě InFamous: Second Son? Nám to přijde jako naprosto skvělá zpráva, otázkou je, jak to přijmou majitelé konzolí PlayStation, kteří si konzole koupili právě z důvodu původních exkluzivit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama