Pneumata je nový survival horror, kde vyšetřujeme záhadu mizejících nájemníků
i Zdroj: Deadbolt Interactive
Novinka Pneumata je nový survival horror, kde vyšetřujeme záhadu mizejících nájemníků

Pneumata je nový survival horror, kde vyšetřujeme záhadu mizejících nájemníků

David Vondráček

David Vondráček

8. 1. 2024 20:00

Dosud neznáme studio Deadbolt Interactive představuje svou první hru. Jako detektiv se vydáme do Clover Hill, kde záhadně mizí nájemníci. Vyšetřování se ale změní v boj o život.

Reklama

Pneumata staví hlavně na hororové atmosféře. Ta se neustále stupňuje, když odkrýváme hrůzy Clover Hillu, plné všemožných monster. Bránit se budeme pomocí zbraní, které ale budeme muset hledat, stejně jako munici do nich, přičemž obojího by mělo být nedostatkové zboží. Někdy nám tak nezbude utéct, nebo se schovat. Což ale nebude nic lehkého. Hra totiž slibuje dobrou umělou inteligenci nepřátel. Pokud bychom měli hru k něčemu přirovnat, byli by to hry Resident Evil nebo Condemned.

Kromě střílení a utíkání ale budeme také vyšetřovat a odhalovat záhadu celého Clover Hillu. Odkud se vzala všechna ta monstra? A co se stalo se všemi těmi nájemníky? Je tohle všechno vůbec skutečné?

“Nájemníci se ztrácejí, ozývají se výkřiky a zdmi Clover Hillu prosakuje krev. Jako detektiv odhalte pravdu, která se skrývá uvnitř, a obnovte své roztříštěné vzpomínky, nebo podlehněte hrůzám, které číhají ve stínech této zlověstné směsice survivalu a psychologického hororu.” Tak zní popisek u této hry na Steamu.

Hra by měla vyjít v na konci března. V Plánu je na PC, XBOX a PS5. Hra bohužel v češtině nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama