Podle recenzí je FIFA 23 jedním z nejlepších dílů posledních let
i Zdroj: Spite.cz
FIFA 23 Novinka Podle recenzí je FIFA 23 jedním z nejlepších dílů posledních let

Podle recenzí je FIFA 23 jedním z nejlepších dílů posledních let

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 9. 2022 17:27

Dámy a pánové, EA právě vydalo svůj poslední díl série FIFA. A jak si prozatím vede v recenzích? Velmi dobře.

Reklama

Definitivně poslední díl série FIFA od Electronic Arts je pro první hráče konečně venku. A všechny fanoušky samozřejmě zajímá, jak si tvůrčí studio s dalším ročníkem počínalo a jak se líbí recenzentům. Hned ze začátku Vám prozradíme, že dle průměrného hodnocení jde o nejlepší díl posledních let.

Spousty recenzí v následujících hodinách, maximálně několika dnech ještě vyjde, nicméně dle úvodního průměru je FIFA 23 ohodnocena na 8 / 10, což je nejlepší výsledek od FIFA 19, která si vysloužila 8.3 / 10. Pojďme se ale mrknout na to, co recenzenti pochvalují, a co naopak kritizují.

 

+

Většina si velmi pochvaluje skvělou grafickou stránku hry. EA si náramně poradilo s vymodelováním hráčů, trenerů i stadiónů. Pochvalují se také režimy, kterých má FIFA spousty a více možností v ženském fotbale. Podle některých pak jde o nejrealističtější fotbalový simulátor série. Dle dalších tomu pomohla technologie Hypermotion 2, která vylepšuje animace a celkovou fyziku hráčů.

-

Přímo negativních názorů příliš nebylo, snad jen, že hře nepomáhá vydání každý rok, posun a inovace mezi jednotlivými díly jsou pak minimální, ale to už samozřejmě dávno víme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama