Podle známého leakera je série Watch Dogs oficiálně mrtvá
i Zdroj: Ubisoft
Watch Dogs: Legion Novinka Podle známého leakera je série Watch Dogs oficiálně mrtvá

Podle známého leakera je série Watch Dogs oficiálně mrtvá

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

26. 4. 2024 13:30

Kdo by to nečekal? Série Watch Dogs měla ambice být něčím víc. Místo toho si samozřejmě vykopala hrob. To potvrzuje i důvěryhodný leaker. Jak na tom série tedy je?

Reklama
Reklama

Není těžké uvěřit skutečnosti, že série Watch Dogs, i přes zajímavé nápady, moc neoslnila. První díl se potýkal s kontroverzí, která poukázala na zhoršování grafiky při vydání. Druhý díl si lehce reputaci napravil, a nakonec díl Legions moc záživný nebyl, i přes zajímavé mechaniky

Podle známého leakera, který na Twitteru (dneska X) už pár věcí v minulosti správně řekl, je tato městská akce zcela mrtvá.

Je pravda, že Watch Dogs: Legions díru do světa opravdu neudělal, ale za nás rozhodně měla série, i přes svoje chyby, co nabídnout. Ubisoft se teď momentálně soustředí na svoje nejvýdělečnější značky, a to jsou Assassin's Creed, Far Cry a v neposlední řadě i Prince of Persia.

Za nás je to rozhodně škoda. Příběh Aidena Pierce měl svá světlá místa. Uvidíme, co přinese budoucnost, třeba se nakonec tato hackerská městská akce v budoucnosti vrátí. Každopádně je důležité říci, že nic z toho není na sto procent potvrzené, ale vzhledem k tomu, co Ubisoft poslední roky dělá, to za nás není nereálné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama